Lancome IDÔLE Eau de Parfum

249,00 RON
Acest produs nu este disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0737 292 0540737 292 054, Luni-Sambata, 09:00-21:00
  • ×
Transport gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei.

Un nou parfum floral, creat de trei femei parfumier: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina și Nadège Le Garlantezec.

Marile parfumuri au puterea de a influența spiritul epocii și pot defini noi ere. De aceea s-a creat Idôle. Idôle rupe lanțurile consacrate ale parfumeriei, aducând la viață esența unui spirit nou. Descoperă dependența viitorului: dependența pură.

Ingrediente obținute în mod sustenabil:

1.Trandafiri

Cu o inima seducătoare din acorduri pure, puternice, Idôle este un parfum ca o pânză pregătită pentru a îți picta visele pe ea.

La baza acestui parfum stă cel mai nobil și iconic ingredient, trandafirul.

2. Iasomie

Floarea de iasomie are unul dintre cele mai delicate și impecabile arome din parfumerie . Uleiurile din extract de iasomie însoțesc inima de trandafir, dezvăluind acorduri ca de catifea: cremoase, curate, intense. Inima sa florală modelează aura Idôle, care strălucește și emană senzualitate.

3. Chypre alb

Abundența de petale proaspete și luminoase evidențiază o sofisticare ciprată.

Modernizată cu o combinație de mușchi, notele de chypre alb oferă parfumului Idôle  persistența sa excepțională și o senzație nudă, curată.

O sticlă de parfum reîncărcabilă, cu o siluetă dinamică, ascuțită ca voința, menținută de o lamă aurie, simbol al voinței și determinării feminine.

Un ecran de cristal pur și luminos, întins ca visul, ca imaginația. Un parfum ca un tribut adus incredibilului, invitându-ne să descoperim dimensiuni nevăzute. Creat în viitor, credem că Idôle este cea mai subțire sticlă de parfum din lume.

Un nou mod de a privi lumea, un design care se contopește în mod natural cu mâna, o suprafață care așteaptă să o cuprinzi în palmă. Întotdeauna reîncărcabil, pentru totdeauna al tău.

Descoperă noua perspectivă din lumea parfumeriei. Un totem pur și puternic, fațetat ca o piatră prețioasă.Comentarii